Over Loslatenmetliefde

Uit eigen ervaring weten wij, de oprichters van loslatenmetliefde, wat het verliezen van een dierbare is. Tijdens dit proces dienen de eerste dagen ontzettend veel zaken geregeld te worden. Direct na het overlijden worden veel keuzes gemaakt als; welke uitvaartondernemer wil ik, wanneer kunnen kan uw dierbare ontvangen worden, welke kist is geschikt, etc. Dit alles met weinig bedenktijd en beinvloed door alle emoties.

Een van de vragen welke uitvaartondernemers altijd stellen is: wenst u een rouwadvertentie in een dagblad? Veelal wordt hiermee ingestemd omdat het zo 'hoort'. De prijzen voor het plaatsen van rouwadvertenties in de regionale en nationale dagbladen zijn ontzettend hoog. Al snel ben je met een beetje een advertentie 1.000,- Euro kwijt. Uit traditie en omdat het zo 'hoort' stemmen velen in met deze dure rouwadvertenties (wij ook). Vervolgens dient de rouwadvertentie direct samengesteld te worden omdat deze de volgende dag al in het dagblad moet verschijnen. Enige bedenktijd is er niet en latere aanpassingen zijn veelal niet meer mogelijk.

In steeds meer gevallen zijn mensen zelf niet eens meer abonnee van de dagbladen. Ze moeten dan zelf op zoek naar een exemplaar zodat zij hun eigen ontworpen rouwadvertentie kunnen zien. Ook vrienden en kennissen ontvangen de rouwadvertentie om dezelfde reden niet. Het gehele effect van het plaatsen van de rouwadvertentie is hiermee verdwenen.

Hier is het idee van online rouwadvertenties ontstaan. Een persoonlijker, aantrekkelijker alternatief met een grotere reikwijdte dan dagbladen.

Missie
Loslatenmetliefde biedt een uitgebreide mogelijkheid aan om een persoonlijke rouwadvertentie te plaatsen om kenbaar te maken dat iemand overleden is. Op Loslatenmetliefde kunt u op een persoonlijke manier laten zien hoe bijzonder uw dierbare was.

Contact
Voor al uw vragen, opmerkingen en klachten kunt u contact opnemen via onderstaand e-mailadres:

info@loslatenmetliefde.nl

53841867
NL172106825B01
NL15 RABO 0148247407

Postadres

Kanaalstraat 53a
5691NB
Son en Breugel

Privacy op Loslatenmetliefde

  • Wij proberen alle uitvaartondernemers welke op onze website staan te auditen op betrouwbaarheid en professionaliteit.
  • U kunt condoleanceberichten zelf verwijderen wanneer u deze niet op prijs stelt, tevens zal het team van Loslatenmetliefde ongewenste berichten vooraf verwijderen.